loader
Odporúčaná

Hlavná

Prevencia

Aké sú črty faktora nekrózy tkaniva Timosin - alfa a môžete mu tento nástroj dôverovať?

Zatiaľ žiadne komentáre. Buďte prvý! 581 zobrazenie

Popis: Faktor nekrózy nádorov Timosin - alfa - liek používaný pri liečbe niektorých typov onkológie. Komponenty lieku pôsobia proti rakovinovým bunkám a zjednocujú sa v tomto boji proti hlavným procesom v bunkách. Je však dôležité si uvedomiť: tieto lieky majú svoje obmedzenia a vedľajšie účinky.

Faktor nekrózy nádorov TNF alfa-1 rekombinant je komplexný proteín obsahujúci asi 157 aminokyselín. Nazýva sa prvým multifunkčným cytokínom rodiny TNF, pretože jeho vlastnosti sú nevyhnutné pri liečbe onkológie. Jeho bioaktivita je kontrolovaná tymozínom alfa, rozpustnými receptormi 1 a 2.

O vlastnostiach drogy

Účinok faktora nekrózy nádorov (TNF) sa prejavuje priamou stimuláciou syntézy interleutínu-1, ktorá má schopnosť rozlíšiť zdravé tkanivo od nádoru na úrovni buniek. Preto faktor nekrotizujúci nádory - alfa má schopnosť ovplyvňovať rakovinovú štruktúru prostredníctvom svojich membrán.

TNF-alfa v ľudskom tele je často produkovaná aktívnymi makrofágmi, T-lymfocytmi, prirodzenými zabijakmi postihnutých tkanív. Zaberá hlavné miesto v bunkovom delení a apoptóze. Účinok takejto látky je však neoddeliteľný od jej toxicity, takže sa teraz používajú účinnejšie a menej škodlivé typy TNF, napríklad Timosin-alfa. Okrem toho odborníci vážne pracujú na spôsobe, ktorý umožní, aby sa látka zaviedla do samotného nádoru, bez toho, aby ovplyvnila iné tkanivá a bez toho, aby vstúpila do celkového obehu.

Účinok lieku a rakoviny

Doposiaľ sú určené účinky takejto látky a jej antagonistov, ako aj ďalších bioelementov na takéto typy onkológie:

  • vzdelanie v žalúdku, mliečne žľazy;
  • nemalobunkový karcinóm pľúc;
  • nádory maternice, vaječníkov;
  • sarkóm, melanóm.

V prvom prípade faktor nekrotizujúci nádory - alfa znamená smrť potenciálne rakovinových štruktúr. Pokiaľ ide o nemalobunkový karcinóm pľúc, poznamenávajú sa ochranné schopnosti látky. Chráni ľudské telo pred pôsobením rôznych patogénov, čím eliminuje pravdepodobnosť ochorenia. Pri takých formáciách ako je sarkóm a melanóm av prípade vzniku maternice alebo vaječníkov sa použitie TNF-alfa považuje za zvlášť účinné. Vzhľadom na svoju schopnosť brániť dodávke krvi do nádoru sa liek často používa pri liečení metastatickej onkológie.

Rôzne lieky, vrátane faktora nekrózy

Ako už bolo uvedené, faktorom nekrózy nádorov - alfa - je jeden z cytokínov. Táto rodina má schopnosť neutralizovať činnosť nádorov, a to tak konfrontovaním abnormálnych buniek, ako aj spoluprácou s hlavnými mechanizmami buniek. Z tohto dôvodu sa na výrobu liekov tohto typu používajú nasledujúce typy liečiv, ktoré sú zastúpené TNF inhibítormi.

  1. Monoklonálne protilátky. Sú zastúpené takými liekmi ako Infliximab, Rituxan.
  2. Rekombinantné proteíny vrátane imunoglobulínových domén a TNF receptorov, ako je interferón 1, 2 ("Enbrel", "Simponi").

Medzi ruskými liekmi tohto typu by sa mali odlíšiť "Intron", "Reaferon", "Refott", "Roferon". Cena liekov tejto podskupiny priamo súvisí s krajinou výroby drogy. Prirodzene, drogy amerických alebo európskych spoločností sú výrazne drahšie v porovnaní s domácimi náprotivkami. To však neznamená, že ruské farmakologické výrobky majú horšie účinky alebo sa líšia od zahraničných.

Lieky so zahrnutím faktora nekrotizujúceho nádory - alfa je možné zakúpiť takmer na celom svete. Ak hovoríme o produktoch ruského farmakologického priemyslu, potom lieky tejto skupiny sú k dispozícii najväčším lekárskym reťazcom všetkých megalopolisov. Zvyčajne sú však tie isté lieky k dispozícii iba po predložení lekárskeho predpisu a po predbežnom príkaze.

Aké sú hodnotenia ľudí užívajúcich liek?

Pokiaľ ide o drogy tejto podskupiny, názory sa líšia tak medzi pacientmi a ich príbuznými, ako aj medzi onkológmi. Niektorí ľudia majú pravdepodobne radosť z toho, že takéto lieky môžu samy odolávať onkologickým ochoreniam, zatiaľ čo iní hovoria o schopnosti tohto druhu liekov iba na zvýšenie účinku tradičnej liečby.

A tretia skupina sa zameriava výlučne na vedľajšie účinky liekov, najmä pre ľudí so skrytými vírusovými infekciami, tuberkulózou, kardiovaskulárnymi ochoreniami a patologickými stavmi obličiek. Bez ohľadu na to, ako to je, trvanie liečby takýmito liekmi je dva spôsoby. Terapia sa môže uskutočňovať doma, ale po dôkladnom vyšetrení a testovaní.

Bohužiaľ, od samotných pacientov nie je toľko pripomienok k lieku, ale je logické dospieť k záveru na základe existujúcich: liek pomáha zlepšiť všeobecný stav, najmä za prítomnosti bežnej alebo rekurentnej onkológie. Ale niektorí pacienti, najmä v neskorších štádiách ochorenia, považujú liek za všeliek. Tento postoj je však v podstate nesprávny, pretože napriek pozitívnym hodnoteniam pacientov vedú svetoví experti výskum na zabezpečenie bezpečnosti lieku.

recenzia

Mama bojuje proti rakovine prsníka, existujú však výsledky, vrátane a z použitia lieku Ingaron sa lokalizuje nádor, jeho rast už nie je potvrdený, nedochádza k rozšíreniu metastáz.
Existuje ďalší kurz chemie + Ingaron. Ako matka môžem vidieť, že po chemoterapii jej Ingar pomáha zotavovať sa, veselá nálada sa vracia, objavuje sa chuť do jedla, zvracanie a závrat sa zastavia, bolesť je menej pravdepodobná.

Môj priateľ mal rakovinu krčka maternice. Absolvovala kurz chémie a rádioterapie. Urobili rôzne injekcie na zachovanie imunity. Medzi nimi bol Reflot. O mesiac neskôr sa všetko ukázalo ako čisté! Určitý druh mystiky. Toto liečivo má priamy protinádorový účinok na rôzne nádorové bunkové línie.
Teraz uplynul rok, každý pol roka kontroluje gynekológ - nie je nič!

V roku 2008 som mal rakovinu prsníka T1M1N0. Podstúpili operáciu, chemoterapiu, ožarovanie, vaječníky boli odstránené a tamoxifen bol používaný takmer 5 rokov. Zdá sa, že všetko je v poriadku. A tento rok náhodne objavili mTS lymfatické uzliny na rôznych miestach, 2 mts stavca a uzol v pečeni, ktoré boli rozpoznané na MRI len po kontraste bol vstreknutý. Rozhodol som sa vyskúšať cytokínovú terapiu v mono móde (pred chemikáliou) - Refnot a Ingaron v komplexe. Prepísať samostatne. Výsledok vyzeral iba na hrudi. Po 10 injekciách lieku Refnoth (100 000) a 5 injekcií lieku Ingaron (500 000) sa nádorové lymfatické uzliny v prsníku znížili o približne 1/4. Chcem pokračovať.

ahoj V septembri 2010 mala moja priateľka mastektómiu, štádium 3 rakoviny prsníka. Po operácii podstúpila niekoľko cyklov chemoterapie, potom začala mať ťažkú ​​bolesť chrbta a dala jej ruky a ramená. Opäť sme sa obrátili na onkológa na klinike oncoimunológie a terapie cytokínmi. Bol predpísaný iný kurz chémie, ale už v kombinácii s prípravou refota. Po skončení kurzu odstránili podozrenie z relapsu. Takisto bol vymenovaný komplex terapeutickej gymnastiky. Bolest postupne prechádza. A cíti sa dobre.

Dobrý deň! Chcem vám povzbudiť pozitívne skúsenosti týkajúce sa tejto drogy. On skutočne zaobchádza! Môj príbuzný objavil neočakávane rakovinu prsníka vo veku 42 rokov. Absolvoval rutinný prieskum. Má veľké prsia, možno preto si nič nevšimla. A ukázalo sa, že je to 2. stupeň. Veľkosť 2 až 3,5 cm a postihnutá lymfatická uzlina. Začali hľadať spôsoby a cesty - známi, lekári, internet. Takže ste sa dozvedeli o refnot a o klinike. Šli sme do Moskvy, na kliniku onkoimunológie a cytokínovej terapie. V tom čase bola teta prevádzkovaná vo svojom rodnom meste a prešla chémia, bola to veľmi, veľmi zlá. Lekári trvali na re-sadzbe. Ale na klinike onkoimunológie sme sa pozreli cez všetky údaje, ktoré boli pridelené na refott, bez chémie. Tiež povedali, že ak by ich používali hneď, spolu s prvou chémiou by všetko prešlo oveľa jednoduchšie! Je škoda, že predtým nevedeli. Revolúcia bola prepichnutá kurzmi, keďže boli vymenovaní, uplynulo pol roka - opäť sa vybrali na skúšku. Nič zlého nebolo nájdené. Lekári určili iný kurz na konsolidáciu výsledku. Takže neváhajte. A veľa šťastia pre vás!

Mám 66 rokov. Mierne menej ako pred 2 rokmi, po odstránení adenómu na nohe v konvenčnom chirurgickom oddelení mestskej nemocnice histológia odhalila melanóm. Potom sa na onkologickom oddelení nemocnice 40 odstránilo melanóm a potom sa objavili inguinálne žľazy, v ktorých neboli žiadne metastázy. Dva mesiace po poslednej operácii sa objavilo 5 nových ložísk melanómu na rôznych miestach tela. Chemoterapeut okresnej kliniky uskutočnil dve kurzy chemoterapie do 3 mesiacov a počas tejto doby sa objavili ďalšie 5 nových ohniskov. Bolesť bola strašná. Chémia sa odstránila a preniesla na hormóny. Vzal som hormóny na 2 mesiace, kým som nenašiel reklamu v lekárskych novinách o existencii Cancer Center na ul. Stavitelia. Moja ošetrujúca lekára v uvedenom ONCOCENTER - Marina Vasilyevna Vasilyeva mi predpísala 1. priebeh imunoterapie s použitím preparátov Refnoth a Ingaron. Po ukončení tohto kurzu zmizli 2 malé melanómy a ostatné 8 - začali mierne klesať. Bolesti začali trápiť oveľa menej. Vzhľadom na pozitívnu dynamiku mi lekárka Marina Vasilyevna priradila druhú liečebnú schému, po ktorej nič nezmizlo, ale stále existovalo značné zníženie objemov existujúcich melanómov. Teraz po treťom kurze úplne zmizol ďalší melanóm (7 z nich zostalo). A napríklad: - ak bol melanóm v hrudníku veľkosť veľkého vlašského orecha a bol mučený spontánnymi bolesťami, teraz je to veľkosť fazule a nie je žiadna bolesť; - melanóm na ruke mal veľkosť a strašný vzhľad veľkej červenej jahody a nebolo možné nosiť dlhé rukávy (bolesť pri dotyku), ale teraz je to malý ružový tubercle a schopnosť nosiť sezónne oblečenie. Mimochodom, keď miestny onkológ videl moju ruku, povedal, že to videl prvýkrát v živote a nevedel, čo s tým má. Veľmi vďačná Marina Vasilyevnej a samozrejme autorovi Refnot, za možnosť žiť takmer bez bolesti, robiť tvorivú prácu pri sedení v počítači (to som nemohol urobiť predtým) a tešiť sa z pozitívnych zmien v mojom zdraví. Treba poznamenať nielen vysokú kvalifikáciu a profesionalitu vedeckého personálu spoločnosti ONCOCENTER, ale aj vynikajúcu službu pacientov s mladšími zamestnancami. V spoločnosti ONCOCENTER je perfektná čistota, štýlový dizajn a oko príjemný dizajn, úplne vzdialený od návrhov bežných nemocníc a kliník a veľmi príjemnú atmosféru. Keď som prvýkrát navštívil Centrum, bol som obklopený pozornosťou, láskavosťou a veľkou túžbou pomôcť lekárovi Marina Vasiljevnej (možno jej dá Boh dlhý život). Všetci pacienti s rakovinou, bez ohľadu na stupeň rakoviny, odporúčam podstúpiť liečbu v onkologickom centre na ul. Stavitelia (v blízkosti univerzity) a cítia pre seba priaznivý účinok Refnote a Iteronu, čo prispieva k znižovaniu metastáz, a teda nádorovým formáciám.

Moja sestra má 36 rokov, žije v Litve, v roku 2008 utrpela mŕtvicu. V dôsledku toho som dostal neabsorbovateľný hematóm v mozgovej kôre asi 1,3 cm v priemere. Zistilo sa, že má zdravotné postihnutie a liečba bola zastavená. Cítila sa však veľmi zle. Nemohla sa ohnúť - stratila vedomie, nebola dobre orientovaná v pohybe s rukami a zažila silnú bolesť hlavy. Na internete som hľadal informácie o všetkých nových liekoch, ktoré by mohli pomôcť. Zoznámil som sa s vývojom farmy Refnot-Farm a spolu s mojim lekárom sa moje sestry rozhodli vyskúšať inovatívne lieky, ktoré ponúka táto spoločnosť. 15 dní pichol špeciálny kurz. CT vyšetrenie ukázalo, že hematóm sa znížil na 0,6 x 0,7 x 0,55. Lekár je v šoku!

Stručne o našej rodinnej situácii. Moja stará mama je 79 rokov. Bola diagnostikovaná - zl. nádor prsnej žľazy.Pôsobil v roku 2010, a potom strávil 6 kurzov h.therapy. V januári 2012 sa pri kontrolnej skúške zistili metastázy v pečeni a v kostiach. Na odporúčanie ošetrujúceho lekára na klinike doktorandom Ph.D. Marina Vasilyevna, sme mali jediný cyklus terapie cytokínmi, teraz - v marci sme urobili pečeňový ultrazvuk. lekár, ktorý nás podrobil ultrazvuku, píše: "V porovnaní s vyšetrením z 01.2012 sa znižuje veľkosť ohniskovej formácie v pravom laloku pečene. Stav pacienta sa zlepšil. " Včera sme navštívili kliniku na ulici. Stavitelia - budeme pokračovať v liečbe a urobíme druhý cyklus Ts.kinoterapii.Vďaka nášmu lekárovi Vasilyevovi MV pre úprimnú pozornosť a predovšetkým ľudský súcit. S poďakovaním sa rodina Ch.

ahoj
Po liečbe bol pacient N.J. REFNOT + INGARON (1 cyklus), nádorová nekróza + enkapsulácia je zaznamenaná na MRI.
Druhý kurz sme začali 2 mesiace po prvom. Bezprostredne po prvom cykle sa pozoroval septický stav pacienta, zjavne v dôsledku absorpcie produktov nekrotického rozpadu nádoru. Po 2 mesiacoch od začiatku liečby sa uskutočnila kontrolná MRI, kde sa pozorovalo zapuzdrenie nádoru so znížením objemu nádoru.
Ja, ako lekára-neurochirurgia, je spokojný s výsledkom liečby!

Napriek tomu sa už dosiahol významný prelom v liečbe rakoviny. Teraz sa lekári snažia pomôcť telu bojovať proti rakovinovým bunkám. A verím, je to už veľký úspech v medicíne. Ja sám som mal rakovinu krčka maternice. Bola predpísaná chemoterapia v kombinácii s preparátom pre refot. Ide o špeciálny protirakovinový cytokínový proteín, ktorý je umelo zavedený do tela. Spočiatku som nerozumel, prečo ho lekár určil. Ukázalo sa však, že ide o účinnú novú drogu, ktorá zabíja rakovinové bunky bez poškodenia tela. Predpísal som ho spolu s chemoterapiou na zvýšenie jeho účinnosti. Zdá sa, že všetko správne vysvetlil, že som len lekár a ja neviem celý princíp konania, ale táto liečba mi pomohla. Bolo to strašné, pretože Myslela som si, že nič by nepomohlo, ale operácia. Teraz idem do prieskumu každých šesť mesiacov, nie je žiadna relaps.

Pred nejakým časom bol jeden z mojich priateľov Galina diagnostikovaný s rakovinou prsníka. Je zrejmé, že táto choroba môže byť liečená, ale bohužiaľ Galina sa obrátila na lekára neskoro a jej nádorové bunky boli úplne necitlivé na chemoterapiu. Podmienka mojej priateľky bola vážna, ale bojovali sme proti boju proti onkológii a dozvedeli sme sa o lieku REFNOT (rekombinantný faktor nekrózy nádorov - timozín-alfa1). Osobitne zdôrazňujem, že to nie je výživový doplnok, nie sušené labky netopieru, nie prach z horskej kozy, nie lektvar čarodejnice, Toto je licencia FS 99-04-006711 zo 16. júna 2009 a LSR-002477/09 z 27. marca 2009, naša ruská droga, vytvorená moskovskými vedcami, testovaná a schválená úplne oficiálne. Liek sa uvoľňuje výlučne na lekársky predpis. Ako to funguje? Nie som profesionálny lekár, preto pokryjem primitivu, ako som to vysvetlil. Každý malígny nádor sa živí krvnými cievami. Faktor nekrózy naraz narúša prívod krvi do novotvaru, blokuje, ničí tieto cievy, zabraňuje objavovaniu nových a následne nádor zomrie. Pôsobí na bunkovej úrovni, bije priamo na cieľ, bez poškodenia zdravých buniek. A napriek tomu, čo bolo veľmi dôležité v prípade mojej priateľky, faktor nekrózy nádorov zvýšil účinok chemoterapie, začala konať na Galine.

Teraz je môj priateľ nažive a ja som sa rozhodol informovať vás o lieku, ktorý ju skutočne zachránil. Pochopte správne, znamená to, že sú zaručené, absolútne, navždy vás zachráni, onkológia ešte nebola vynájdená. Faktor nekrózy nádorov nie je všeliekom, nie magickou palicou, ale pomohol mnohým ľuďom.

Existujú kontraindikácie: tehotenstvo, dojčenie, precitlivenosť na liek. U niektorých ľudí spôsobuje krátkodobú horúčku, zimnicu. Faktor nekrózy nádorov nevylučuje štandardnú liečbu, môže to byť pichnutie spolu s chemoterapiou, čo výrazne zvyšuje jej účinok bez ovplyvnenia zdravých buniek. Aj v ťažkých, zanedbaných prípadoch poskytuje ľudské telo dobrú odpoveď. Spočiatku bola droga účelne vytvorená proti onkológii prsníka, ale teraz, z prieskumov mojich priateľov, viem, že to tiež pomáha dobre s inými nádormi.

Prečo väčšina lekárov o ňom ani nevie? Otázka nie je pre mňa. Mali sme šťastie, stretli sme lekára, ktorý predpísal faktor nekrózy nádorov Galiny.

Tu je absolútne špecifický klinický prípad, ktorý som osobne sledoval. Pacientka má 56 rokov. Diagnóza: rakovina prsníka, stupeň 3. Pacient má metastázy v niekoľkých skupinách lymfatických uzlín a vzdialených v panvových kostiach. Liečba: pacient bol operovaný, hrudník bol radikálne odstránený spolu s dostupnými lymfatickými uzlinami. Pred operáciou a po odstránení nádoru dostal pacient niekoľko cyklov chemoterapie v kombinácii s preparátom refot. Prekonala chemoterapiu veľmi dobre. V dôsledku kombinovanej liečby sa dosiahla trvalá remisia, nedochádza k ďalšiemu rozšíreniu a rastu metastáz. Odporúča sa, aby sa pokračovalo v podpore liečby s použitím lieku Refott.

Faktor nekrózy nádorov - Alpha

Faktor nekrotizujúci nádory alfa (TNF-ᵅ) je proteín pozostávajúci zo 157 aminokyselín. Toto je prvý multifunkčný cytokín rodiny TFN, ktorého vlastnosti boli identifikované pre liečbu rakoviny. Jeho biologická aktivita je regulovaná TNF-alfa rozpustnými receptormi 1 a 2.

Prirodzený účinok je priamo vyjadrený stimuláciou produkcie interleukínu-1, ktorá je schopná rozpoznať zdravé a postihnuté onkologické štruktúry na bunkovej úrovni. V tomto ohľade tumor nekrotizujúci faktor-alfa ovplyvňuje onkologickú bunku cez jej povrch.

TNF-alfa v tele je produkovaná hlavne aktívnymi makrofágmi, T-lymfocytmi a prirodzenými zabijakmi postihnutých tkanív. Zohráva kľúčovú úlohu pri apoptóze a reprodukcii buniek.

Vplyv tohto prírodného prvku však úzko súvisí s toxicitou látky. Preto sa v dnešnej dobe používajú účinnejšie a menej toxické varianty faktora nekrózy nádorov, ako napríklad Thymosin-alfa. Onkológovia tiež vyvíjajú metódy na priamu dodávku faktora nekrózy do nádoru bez toho, aby ovplyvňovali iné tkanivá a bez toho, aby boli zahrnuté do celkového obehu.

Faktor nekrózy nádorov alfa a rakoviny

V súčasnosti vplyv tohto prvku, ako aj jeho antagonistov a následných biologických prvkov na také formy rakovinových lézií, ako sú:

Zhubné nádory žalúdka a hrudníka:

Faktor nekrózy nádorov-alfa vedie k úmrtiu potenciálne rakovinových buniek.

Nemalobunkový karcinóm pľúc:

TNF-alfa chráni telo pred účinkami rôznych patogénov, čo zabraňuje vzniku ochorenia.

Sarkóm a melanóm:

Pri týchto typoch onkologických ochorení je rekombinantný mimoriadne účinný nádorový nekróza-alfa faktor.

Rakovina maternice a vaječníkov:

Tiež sú citlivé na tento prvok.

Vzhľadom na svoju schopnosť zničiť dodávku krvi do nádoru môže byť faktor nekrotizujúci nádor alfa tiež použitý na klinickú terapiu metastatického karcinómu.

prípravky

Faktor nekrotizujúci nádor-alfa sa týka cytokínov. Sú schopné inhibovať aktivitu nádorov nielen pôsobením proti abnormálnym bunkám, ale aj kombináciou s hlavnými bunkovými mechanizmami. Preto sa pri výrobe liekov používajú tieto typy liečiv, ktoré sú zastúpené inhibítormi TNF:

  1. Monoklonálne protilátky (Infliximab, adalimumab "Humira", rituximab, predstavovaný prípravkom "Rituxan");
  2. Rekombinantné proteíny, ktoré zahŕňajú imunoglobulínové domény a TNF-receptory, najmä interferón-1 a 2 (etanercept "Enbrel", golimumab "Simponi").

Medzi ruskými prípravami cytokínovej skupiny patria "Refott", "Reaferon", "Roferon", "Intron" a ďalšie.

Náklady na prípravky cytokinínu sú priamo závislé od krajiny výroby. Lieky európskeho a amerického pôvodu budú oveľa drahšie ako ruské a ukrajinské.

To však vôbec neznamená, že domáce farmaceutické výrobky sa budú líšiť od dovážaných výrobkov svojou špecifickou povahou. Napríklad prinesieme porovnávacie ceny na balenie drogy s rovnakou kapacitou 100 tis. U.:

  • prípravky obsahujúce monoklonálne protilátky (Rusko): 1 fľaša - od 1500 rub. až 2 000 rubľov; 5 fliaš - z 10 000 rubľov. až 12 000 rubľov;
  • lieky s monoklonálnymi protilátkami (Ukrajina): 1 fľaša - od 500 UAH. do 800 UAH.; pre 5 fliaš je cena od 2000 UAH. do 3500 UAH;
  • rekombinantný faktor nekrózy nádorov: cena v Rusku za jednu fľašu je od 2000 rubľov. až 3000 rubľov. Na Ukrajine je cena vyššia: od 1000 UAH. do 1800 UAH čo súvisí s potrebou dopravy;
  • cena dovážaných produktov s obsahom faktora nekrotizujúceho nádor alfa pre jednu fľašu sa mení od 1000 cu do 1300 cu

Kde kúpiť tumor nekrotizujúci faktor-alfa?

Lieky obsahujúce faktor nekrotizujúci nádory-alfa je možné zakúpiť v takmer vo všetkých krajinách sveta. V domácej farmakológii sa cytokinálne lieky predávajú vo veľkých mestách v lekárňach. Vo väčšine prípadov sa však lieky podávajú pacientovi iba na základe predpisu a predobjednávky.

Pacienti krajín SNŠ môžu kúpiť drogu ruského výrobcu, pretože cena dovezených finančných prostriedkov je mnohonásobne vyššia.

recenzia

Existujú rôzne názory na lieky tejto skupiny, nielen pacientov s rakovinou a ich príbuzných, ale aj väčšina onkológov:

  1. Niektorí poukazujú na schopnosť látok s nádorovým nekrotickým faktorom alfa nezávisle bojovať proti rakovine.
  2. Ďalší odborníci potvrdzujú iba schopnosť cytokínových liekov zvýšiť účinok tradičnej terapie.
  3. Zdôrazňuje možné vedľajšie účinky, najmä u pacientov s latentnými vírusovými infekciami, tuberkulózou, kardiovaskulárnymi ochoreniami a chronickými ochoreniami pečene.

V každom prípade je maximálna dĺžka trvania liečby nádorovým nekróznym faktorom-alfa iba 2. Môže sa vykonávať doma po dôkladnej diagnostike a zbere testov.

Existuje len málo prehľadov o pacientoch týkajúcich sa lieku, ale väčšina pacientov s terapeutickým užívaním faktora nekrotizujúceho nádory alfa zaznamenáva zlepšenie celkového zdravotného stavu, najmä v prítomnosti pokročilého alebo rekurentného karcinómu. Niektorí, v neskorších štádiách vývoja choroby, vnímajú drogu ako jediný všeliek. Avšak tento postoj nie je adekvátny. Aj napriek pozitívnym hodnoteniam sa vo svetovej praxi stále robí výskum o bezpečnosti finančných prostriedkov.

Faktor nekrotizujúci nádory-alfa je jednou z najnovších biologických zbraní, o ktorých stále existuje veľa diskusií o vedeckej onkológii.

REFNOT

REFNOT (REFNOT)

Kód ATX: L01XX

Spoločnosť: REFNOT-FARM LLC

Čas použiteľnosti a skladovacie podmienky:

Liečivo musí byť skladované v suchu, chránené pred svetlom, mimo dosahu detí pri teplote nepresahujúcej 25 ° C. Čas použiteľnosti - 2 roky. Rozpustený liek sa nepodlieha skladovaniu.

Podmienky predaja liekov:

Liek je dostupný na lekársky predpis.

Indikácie na použitie

- rakovina prsníka (ako súčasť komplexnej chemoterapie).

kontraindikácie

- obdobie laktácie (dojčenie);

- Precitlivenosť na faktor nekrózy nádorov - timozín alfa 1 alebo akákoľvek iná zložka lieku.

Vedľajšie účinky

Možno: vývoj reakcií na individuálnu precitlivenosť.

V niektorých prípadoch: krátkodobé (až niekoľko hodín) zvýšenie telesnej teploty o 1-2 ° C, zimnica.

Návod na použitie


Forma uvoľnenia, zloženie a balenie

Lyofilizát na prípravu roztoku na injekciu s / c vo forme voľnej alebo pórovej hmoty bielej, hygroskopickej.

Pomocné látky: manitol (manitol), chlorid sodný, dihydrát fosforečnanu sodného (monosubstituovaný 2-vodný fosfát sodný), dodekahydrát fosforečnanu sodného (disodstituovaný 12-vody fosforečnan sodný).

Fľaše (1) - balenia kartón.
Fľaše (5) - balenia kartón.
Fľaše (10) - balenia kartón.
Fľaše (20) - balenia kartón.
Fľaše (1) - balenia obrysových buniek (1) - balenia z lepenky.
Fľaštičky (5) - balené bunky (1) - kartónové obaly.
Fľaštičky (10) - balené bunky (1) - kartónové obaly.
Fľaštičky (20) - balené bunky (1) - kartónové obaly.

dávkovanie

Na liečbu rakoviny prsníka v kombinácii s chemoterapiou je priemerná denná dávka liečiva 200 000 U. Predávame lieky s / c denne chemoterapiu (30 minút) a do 4 dní po chemoterapii 1 denne / deň.

Bezprostredne pred použitím sa obsah liekovky rozpustí v 1 ml vody na injekciu.

predávkovať

Údaje o predávkovaní liekom Refnote not provided.

Špeciálne pokyny

Na zníženie intenzity vedľajších účinkov sa odporúča užívať indometacín alebo ibuprofén, ktoré neovplyvňujú cytotoxický účinok lieku.

Použitie liekov

Používanie lieku Refnot je počas gravidity a laktácie kontraindikované.

Lieková interakcia

Liečivo s liekom na liecbu Refnot nie je známe.

Kúpiť REFNOT

Predám za nízku cenu:

Naši návštevníci Vám budú vďační, ak napíšete, v ktorej online lekárni ste našli najvýhodnejšiu ponuku.

REFNOT recenzie

Hodnotenie návštevnosti na stupnici "cena / efektívnosť použitia":

Ak ste použili liek REFNOT (REFNOT), nebuďte leniví, aby ste nechali spätnú väzbu na užívanie liekov. Odporúča sa vyhodnotiť REFNOT aspoň v dvoch parametroch: cena a efektívnosť. Budete im pomáhať, ak spresníte chorobu, ktorá spôsobila tento liek.

Diagnóza s chronickou hepatitídou C, cirhózou pečene, 40 rokov.
tiež našiel nádor pečene. Užíval Alfaron 3 milióny IU každý s Ingaronom 500 000 IU a každý z nich Refnoc 100 000 AU 3 krát týždenne pre 2 kurzy.
Po 2 mesiacoch - lekári boli prekvapení testami, nádor sa znížil 4 krát.
Náklady na liek je 100 000 IU približne 11 000 rubľov. Vynaložil na priebeh liečby niekde okolo 70 000 rubľov

V 28 rokoch mi bol diagnostikovaný štádium 1 rakoviny prsníka T4N1M0. Pred pol rokom absolvovali kurz chémie a radiačnú terapiu v spojení s prípravou refota. Po liečbe sa zlepšila spokojnosť. Analýzy a kontrolné ultrazvuk ukázali, ako doktor hovorí vynikajúce výsledky. Doktor mi dokonca povedal, že za rok sa môžete postarať. Stráca na liečbu približne 60 000 rubľov

Znova oddeľte pichané tete spolu s chémiou. Diagnóza rakoviny prsníka 2 Fáza. Absolvovala 2 kurzy. Prvý kurz bol s Ingaronom, ale telo začalo príliš násilne reagovať na takýto tlak na imunitu a Ingaron bol zrušený. Chemická teta trpela veľmi dobre, analýzy sa zlepšili. Iba operácia bude ešte vykonaná, ale aspoň nie odstránenie celého prsníka.

Štádium 4 rakoviny žalúdka s metastázami v najbližších orgánoch. Refoff nepomohlo, iba 7 injekcií z 10 bolo prepichnuté, zvyšok nemal čas. Cena - nezáleží na tom, či je ohrozený život milovaného človeka.

Diagnostika, onkológia, melanóm bez segmentov, metastázy TxNxM1 v lymfatických uzlinách na ľavej axilárnej a krčnej časti, 4 stupne. 15 injekcií bolo predpísaných, podarilo sa urobiť iba päť. Otec bol 76 rokov. Pri vykonávaní injekcie cítil uspokojivo, po piatom noci tam bola kríza, začal sa dusiť, tlak klesol, mozgovú mŕtvicu, žila po dobu 9 dní... A teraz, sužovaný pochybnosti o správnosti rozhodnutia, mamička viní testovať neznámu drogu k svojmu otcovi, že mám nervové zrútenie...
Premýšľaj tisíckrát...

Môj priateľ mal rakovinu krčka maternice. Absolvovala kurz chémie a rádioterapie. Urobili rôzne injekcie na zachovanie imunity. Medzi nimi bol Reflot. O mesiac neskôr sa všetko ukázalo ako čisté! Určitý druh mystiky. Toto liečivo má priamy protinádorový účinok na rôzne nádorové bunkové línie.
Teraz uplynul rok, každý pol roka kontroluje gynekológ - nie je nič!

Vďaka vlastnej protinádorovej imunity a predovšetkým cytokínom ľudstvo zatiaľ nezomrelo na rakovinu. Onkoimunológia a jej najdôležitejšia časť, Cytokine Therapy, je známa už viac ako dvanásť rokov, ale len teraz má možnosť efektívne využiť túto metódu vďaka najnovším svetovým objavom a geneticky upraveným protirakovinovým liečivám, ktoré sú na nich založené. Vývoj a výskum aktívne pokračujú, ale dnes sa stalo niečo, čo je rovnaký liek Reflo. Pacienti s rakovinou majú reálnu šancu. Teraz je moja priateľka liečená touto metódou a ona sa zotavuje!

Môj manžel má 29 rokov, má Hodgkinov lymfóm 4B na pódiu, Nodulárna skleróza, Reflot bol zaregistrovaný, ale ešte sa nepoužíva, obávam sa z následkov.

V roku 2008 som mal rakovinu prsníka T1M1N0. Podstúpili operáciu, chemoterapiu, ožarovanie, vaječníky boli odstránené a tamoxifen bol používaný takmer 5 rokov. Zdá sa, že všetko je v poriadku. A tento rok náhodne objavili mTS lymfatické uzliny na rôznych miestach, 2 mts stavca a uzol v pečeni, ktoré boli rozpoznané na MRI len po kontraste bol vstreknutý. Rozhodol som sa vyskúšať cytokínovú terapiu v mono móde (pred chemikáliou) - Refnot a Ingaron v komplexe. Prepísať samostatne. Výsledok vyzeral iba na hrudi. Po 10 injekciách lieku Refnoth (100 000) a 5 injekcií lieku Ingaron (500 000) sa nádorové lymfatické uzliny v prsníku znížili o približne 1/4. Chcem pokračovať. Kurz stojí asi 30 000 rubľov.

Láska a aké sú výsledky liečby po refot?

Refoff sa použil v kombinácii s chemoterapiou pri liečbe rakoviny žalúdka u otca. Liečba bola vykonaná v klinickej oncoimunológii a cytokínovej terapii. Na tejto klinike je táto metóda prioritou, pretože refnot zvyšuje priaznivý účinok chemoterapie o 20-30%. Po priebehu liečby a injekcií je výsledok veľmi dobrý. Jeho otec sa cíti dobre v porovnaní s predchádzajúcimi pár rokmi, keď nevedeli, kde bežať, keď dostal takúto diagnózu. Myslím, že je to živý príklad skutočnosti, že droga nie je falošná.

V septembri 2013 bol Papa, 74, diagnostikovaný s rakovinou pľúc s metastázami v rebte a lymfatických uzlinách. Neoperabelen. Po punkcii a výsledkoch imunohistochémie - rakoviny žalúdka. Avšak lézie v žalúdku neboli odhalené po FGS a histológii. Lekári Onkologického dispenzára ho prepustili domov na symptomatickú liečbu, zatiaľ čo on bol stále na nohách (zomrieť). Prosila som sa pomôcť s bolesťou v kostiach, pretože 4 výstrely tramadolu denne nezmierňovali bolesť v kostiach. Lekári pomohli - poslali do hospicu. Po detoxikácii v hospici počas 5 dní sa pápež stal nevýznamne ľahší, obrátili sme sa k iným onkológom. Bola vykonaná dlhotrvajúca detoxikácia, pričom zostala len jedna injekcia tramadolu denne. Na pozadí kvapkadiel som začal vyrážať pápeža Refnot 100ME a Ingaron 100 IU, striedajúc sa každý druhý deň. Tolerancia na pozadí detoxikačných kvapiek bola dobrá, mierna bolesť v mieste vpichu a v oblasti metastáz, bez zvýšenia teploty. Zdravotný stav je uspokojivý. Pred prvou chemoterapiou sa podarilo prepichnúť 3 Refnoth a 3 Ingaron. Chémia uspokojivo tolerovala. Krvné testy boli normálne po chémii. Po HT opustil tramadol. Po chemoterapii som začal zvyšovať dávku Ingaronu na 200 IU, pretože imunológ uviedol, že 500 IU sa považuje za účinnú dávku. Refnote - 100ME a Ingaron 200ME - dobrá prenositeľnosť. Avšak Ingaron skončil dávkou 100ME a pichol "účinný" 500ME - došlo k ťažkej intoxikácii, silnej bolesti v kostiach a po celej strane hrudnej kosti a brucha, teplota sa zdala byť 37,5-38,0. Po troch dňoch odpočinku som sa vrátil do dávky Ingaron 100ME: teplota sa objavila ako pri 100ME Refnote a 100ME Ingaron. Zvýšenie teploty sa uskutočnilo 4-6 hodín po injekcii subkutánne v žalúdku, teplota bola udržiavaná až do 4 hodín 37,4 a potom klesla sama o sebe. Otravili injekcie popoludní, druhý deň ráno, otec sa v oblasti kostných metastáz prudko a bez bolesti cítil. Ďalej, vysoký nižší tlak neumožňoval pokračovať v injekciách, bojoval s vysokým nižším tlakom a vysokým f / u močoviny. Druhá chemoterapia bola vykonaná - odmietli jednoduchú anestéziu. Po klesaní s bisfosfonátmi (antineoplastika na kosti) sa tlak znížil, injekcie sa začali v priebehu dňa Refnot a Ingaron - 4 injekcie a 5 injekcií: bolesť v kostiach s teplotou 4 hodiny. Tretia chemoterapia bola dosť úspešná, krvné testy po ukončení procedúry boli normálne. Po tretej chemoterapii neustále kvapkajú Reamberin a Riboxin. Na pozadí kapátok som zvýšil dávku Ingaronu na 200ME a preniesol som Ingaron 200 IU a Refnot100ME každý druhý deň. Prenosnosť je dobrá - bez zvýšenia teploty. Lekári sú prekvapení tým, že s takou diagnózou: telo je postihnuté mnohonásobnými metastázami kostí, lymfatických uzlín, pľúc, v ktorých bola 6 cm tekutina, CT dalo extrémne pozitívnu dynamiku. Po 3 HT vykonaná CT - nádoru v pľúcach znížil z 9 * 8 * 7 cm do 6 x 5 x 4 cm, metastázy do lymfatických uzlín sa významne znížil, a individuálne - nie palpovaných, tekutina v pľúcach nie sú nájdené, bolesti kostí zostáva nízka, analgézia ( Ketans) sa musia užívať jedenkrát denne. Kvalita života sa dramaticky zmenila. Otec vedie aktívny životný štýl - chodí 1-2 hodiny, až 13 hodín môže byť na nohách. Pokračujeme v liečbe. Príprava na 4 HT.

Reflot - to je liek, ktorý pôsobí iba na rakovinové bunky, nedotýka sa iných, v počiatočných fázach je jednoducho nenahraditeľný. Môj otec to použil namiesto chémie - má neznášanlivosť, nádor sa skracuje takmer dvakrát, operácia sa môže preniesť normálne, pokračujeme v priebehu refotácie, budeme to aj profylakticky.

Ďakujem, Ekaterine, za takú podrobnú revíziu, aspoň som sa naučil niečo o liečbe Ingaronom a Refnotom, Pepe je 78 rokov, bol odstránený rektálny nádor a teraz sme našli jednu metastázu do pečene, chceme tieto lieky vyskúšať pred operáciou.

Agresívny onkológ na onkológii sa obrátil tam, keď mi povedali, že odstránia prsia. Mám 28 rokov, znelo to ako veta, musel som sa pozrieť na iné spôsoby liečby a našiel som ich. Prešla cez dva kurzy chémie s refont, potom kurz bez refont, potom len refont. Dlhá, samozrejme, liečba, ale oveľa lepšia ako moje operatívne riešenie. V súčasnosti je všetko dobré, testy a blahobyt sú normálne. Vďaka klinike a refnotu.

Onkológ predpísal otcovi, paralelne s chémiou, aby kvapky dostali refot. Pretože otec už dosť starý potreboval drogu, ktorá je najmenej toxická. Lekár povedal, že táto výplata spôsobuje minimálne poškodenie tela, neruší fungovanie zdravých buniek. Otec sa zlepšil, cítil sa dobre.

Catherine, povedz mi, odkiaľ ste dostali Ingarone a refoff, kam ste šli? Žijeme v Kostrome, môj manžel mal operáciu, žalúdok bol odstránený v Jaroslavli, odporučil sa chemoterapiu, uplynulo 2 mesiace a v našom onkologickom dispenzarizme nebol predpísaný žiadny liečebný postup, nemocnica bola zatvorená dnes, dve skupiny boli vydané a poslané na živobytie (

Liek Ingaron + Refnot bol ošetrovaný počas 20 dní. Injekcie refnost boli bolestivé. Pred a po liečbe bola vyšetrená.
Účinok liečby je bohužiaľ NO.
Diagnóza: rakovina prostaty, IIst. pečeňové metastázy, jediné zameranie, podstupujúce hormonálnu liečbu.

Môj manžel mal malú výchovu na ruke, bol odvezený v onkologickom centre, bol mu odporučený, aby vzal lieky na refold, ktoré telo mobilizuje v boji proti nádoru. Absolvuje kurzy, aby nedošlo k relapsu. Táto droga má veľké nádeje.

Keď som sa prebudila, bolo tmavé. Toto je lúč suienhns.

Moja matka dostala chemoterapiu, prvú chémiu, ktorú utrpela, bola zlá, došlo k vážnemu vracaniu, únave..., druhá chémia už bola vykonaná s refotom. Bolo nám povedané, že ide o špeciálnu drogu zameranú konkrétne na boj proti rakovinovým bunkám a stimuluje aj imunitný systém. A po druhom chémii sa cítila lepšie. V súčasnosti sú testy a zdravotný stav bežné, ale stále pravidelne navštevuje onkológa.

Predpísaná injekcia s výplňou na rakovinu prsníka. Ide o nové protirakovinové činidlo, pracuje na zlých bunkách a má nízku toxicitu. Injekcie pichnuté spolu s chémiou. Môj nádor je preč, zatiaľ čo pod prísnym dohľadom lekára. Dúfam, že nedôjde k relapsu.

V auguste 2013 bola matke diagnostikovaná štádium 4 rakoviny žalúdka. Počas operácie sa nedotkli nádoru, urobili obchádzku zo žalúdka do čreva. Adenokarcinóm je zle diferencovaný. Po vypísaní operácie bola podmienka kritická. Vzali sa do Biosporinu, otvorili sa zvracanie, prerazili sa na týždeň, potom všetko zmizlo, stav sa stabilizoval, očakávali sa prežitie. Začali používať Alfarona a Ingarona. V zime bol stav a nálada výborná, hral šport, lyžovanie. Na jar v apríli sa pokúsili o prvý cyklus lieku Refnosa, proces nádoru sa aktivoval, nebolo možné zastaviť, v auguste 2014 matka zmizla. Chémia odmietla. Práve táto dynamika bola veľmi zvláštna: po diagnostikovaní a operácii sa nám podarilo vrátiť sa k normálnemu životnému štýlu a potom doslova za pár mesiacov táto osoba zmizla. : "(((Preto považujem účinnosť rozsudku Refnost za spochybnenú.

Ahoj, ako teraz váš otec, to už bolo dlho od vašej spätnej väzby o aplikácii refot. Odpovedzte, môj manžel a ja sme veľmi zlí, je len 50 rokov, po štyroch dňoch prvý HT.

Prenos Najdôležitejšie je pozerať online kanál Rusko

Faktor nekrózy nádorov - tymozín alfa

Faktor nekrózy nádorov je spojený s onkoimunológiou. Za tým stojí budúcnosť v liečbe onkológie. Tieto lieky pomôžu lekárom v budúcnosti zvládnuť nádory ešte úspešnejšie. Imunológia je celá budúcnosť liečby rakoviny.

Faktom je, že nádor sa skrýva z imunitných buniek tela, nemôžu ho bojovať. Ale predmetné lieky umožňujú označiť nádor, potom bunky imunitného systému začnú bojovať proti rakovine aktívnejšie.

História onkoimunológie sa začala v 19. storočí. Tieto diela už dlho existujú, ale za posledných 15 rokov sa región rýchlo rozvíja. Rusko má v tejto oblasti medicíny svoje vlastné aktívne lieky.

V Rusku je dostupný liek - faktor nekrózy nádorov. Tento faktor bojuje proti nádoru v tele. Táto droga bola kombinovaná s tymozínom alfa na zníženie negatívnych účinkov na telo. Teraz lieky majú takmer žiadne vedľajšie účinky, sú dobre znášané pacientmi, kvalita života sa zvyšuje.

Liečivo pomáha telu rozpoznať nádor, má tiež priamy protinádorový účinok. V imunologickom onkológii existuje veľa tried liekov, to sú očkovacie látky, monoklonálne protilátky, cytokíny, faktor nekrózy nádorov.

Protilátky môžu produkovať proti enzýmom, ktorým sa nádor živí. Očkovacia látka je určená len na liečbu rakoviny prostaty. Herpes vírus je dnes modelovaný takým spôsobom, že ovplyvňuje nádor, nie organizmus.

Hlavnou úlohou takejto liečby je naprogramovať rakovinové bunky, aby zomreli, pretože nezomrú ako normálne bunky. Rakovinové bunky nemôžu zastaviť rast, rastú neustále. Interferón gama s tymozínom tiež pomáha bojovať proti nádorom.

Všetky lieky, ktoré boli uvedené, zmierniť úzkosť, zvýšiť účinnosť, zlepšiť hmotnosť. Človek sa cíti zdravšie, má silu, ktorá je taká potrebná. Chemoterapia ničí všetky rýchlo rastúce bunky, neoddeľuje rýchlo rastúce vlasy, zárodočné bunky, ako napríklad rakovinu.

Ale imuno-onkológia zabíja len rakovinové bunky. Len tu jedna terapia nenahradzuje druhú. Niekedy sú kombinované. Pomáha dosiahnuť najlepší účinok. Samostatne, faktor nekrózy nádorov nemožno liečiť, liek je toxický, ale v kombinácii s tymozínom nie je žiadny toxický účinok.

Pripomíname, že synopsa je len krátky výpis informácií o tejto téme z konkrétneho programu, môžete sledovať celé video tu. O najdôležitejšom probléme je 1444 z 11. marca 2016

Reflot: recenzie, pokyny, analógy, aplikácie, cena.

Stránka opisuje lekársky liek Refnot, jeho medzinárodné meno, synonymá, zloženie. Ak to nie je pre vás ťažké, môžete o tomto lieku zanechať prehľad o iných ľuďoch, ktorí strašia túto stránku.

Formulár uvoľnenia

lyofilizát na prípravu roztoku na subkutánnu injekciu 100000ED

výrobca

Farmakologická skupina

Antineoplastické látky rôznych skupín

štruktúra

Thymosin alfa-1 rekombinant.

Medzinárodný názov

Faktor nekrotizujúci nádory alfa-1 (rekombinantný tymozín)

Farm Action

Liek má priamy protinádorový účinok na rôzne línie nádorových buniek. Podľa spektra cytotoxických a cytostatických účinkov na nádorové bunky liek zodpovedá faktoru ľudského nádorového nekrózy alfa (TNF), avšak liek má viac ako 100-krát nižšiu celkovú toxicitu ako TNF. Kombinácia lieku s alfa-2- alebo gama-interferónmi má synergický cytotoxický účinok. Liek zvyšuje antivírusovú aktivitu rekombinantného interferónu gama 100 až 1000 krát (proti vírusu vezikulárnej stomatitídy); zvyšuje účinnosť chemoterapeutických liekov: aktinomycín D, cytosar, doxorubicín, proti nádorovým bunkám, ktoré nie sú citlivé na ne, eliminujúc túto rezistenciu. To nám umožňuje zvážiť použitie lieku ako modifikátora protinádorového účinku chemických cytostatik v prípadoch multidrugovej rezistencie nádorových buniek. Zvyšuje tvorbu protilátok na T-dependentných antigénoch, má stimulujúci účinok na cytotoxický účinok prirodzených zabíjačských buniek, má stimulačný účinok na fagocytózu, zvyšuje expresiu antigénov triedy H-2K, CD4 a CD-8 GCGS a je faktorom diferenciujúcim T-helper bunky a T-zabijaci.

prihláška

Rakovina prsníka (ako súčasť komplexnej chemoterapie).

kontraindikácie

Tehotenstvo, obdobie laktácie (dojčenie), precitlivenosť na faktor nekrózy nádorov - tymozín alfa 1 alebo akákoľvek iná zložka lieku.

Vedľajšie účinky

Vývoj reakcií na individuálnu precitlivenosť, krátkodobé (až niekoľko hodín) zvýšenie telesnej teploty o 1-2 ° C, zimnica.

interakcie

dávkovanie

Na liečbu rakoviny prsníka v kombinácii s chemoterapiou je priemerná denná dávka liečiva 200 000 U. Predávame lieky s / c denne chemoterapiu (30 minút) a do 4 dní po chemoterapii 1 denne / deň.

predávkovať

Osobitné odporúčania

Na zníženie intenzity vedľajších účinkov sa odporúča užívať indometacín alebo ibuprofén, ktoré neovplyvňujú cytotoxický účinok lieku.

Ukladanie liekov

Skladujte v suchu, chránenom pred svetlom, mimo dosahu detí pri teplote nepresahujúcej 25 gramov. Rozpustený liek sa nepodlieha skladovaniu.

Ako sa uvoľňuje

predpis

POZOR! Pred použitím liekov sa poraďte s lekárom

Otec má rakovinu žalúdka

Otec má rakovinu žalúdka s prechodom do pažeráka. Sme to vlastne liečiť sami seba, lebo lekári urobili prvý kurz chémie, po ktorom boli hlavné vedľajšie účinky: polyneuropatia. Mozog má veľmi toxický účinok. Ale aj táto bežná lacná chémia (kvapky cisplatiny a fluorouracilu) sa nedosiahla za 4 mesiace. Kohl sa refokuje podkožne, účinok je veľmi dobrý, s výnimkou toho, že som preniesol Roncoleukin 1 milión jednotiek, nápoje Xeloda s kurzy, aktívne používame rastlinnú medicínu. Reflot nie je všeliekom, ale veľmi dobrá pomoc pri liečbe.

Faktor nekrózy nádorov timozín alfa posudzuje

Ahoj, Peekaboo! Potrebujete svoju silu pri určovaní kvality lieku. Ak je to fuflomycín, potom je rozsah korupcie pozoruhodný. Droga sa nazýva "Refnot". Tu sa často objavovali v sekciách "dajte lieky". A má povolenia a klinické skúšky sa vykonali v RCRC pomenovanom podľa Blokhina a Inštitútu vedeckého výskumu pomenovaného podľa Petrova, výsledky sú úžasné! Prečo ešte neexistuje nobelovská cena? A Dontsova, víťazka 4. štádia proti rakovine, napísala o tejto droge a dokonca aj prostredníctvom federálnych kanálov existovali programy o terapii cytokínmi a tu dokonca hovorili o liečbe onkológie štádia IV. Všetko je len čarovné! A bežal som do lekárne, aby som vyprázdnil kreditnú kartu.

Liek je tiež uvedený na kurz "Ingaron", rovnaký výrobca. Spolu s Refnotom na 1 chémii sa získa 25-30 tisíc rubľov. Ale peniaze nie sú problém - ak výskum nie je k dispozícii, potom je to len cent.

Prišiel som bežať z lekárne, stále je čas pred recepciou, môžete si vyzdvihnúť informácie... začal som kopať a moje pochybnosti sa vplížili dovnútra - Dr. med. Shmelev V.A., takže je všade - a patent pre neho, on a riaditeľ spoločnosti, ktorý produkuje, on a riaditeľ kliniky, a on sám berie všetkých pacientov - uspeje všade. No, potom je muž zlatý. Uvidíme o výrobnej spoločnosti OOO NPP Pharmaclon, vidím, že 98% je na pobreží na Cypre, 2% je s režisérom Šmelevom. Klinika kliniky onkoimunológie a cytokínovej terapie, režisér je znova Shmelev, čítal som recenzie o klinike - zdá sa, že sú napísané jedným človekom, písomný štýl je veľmi podobný pre mnohé z recenzií, najmä "som sa prihlásil na kliniku..." - slovo "klinika" je kapitalizované. Začnite hľadať ľudí, ktorí píšu či už tieto recenzie - väčšina sú podpísané ako "Lena, Voronež" atď. - nie je možné nájsť, nejako som našiel v sociálnych sieťach príbuzného jedného z pacientov, ktorý napísal recenziu - žiadam ho, aby potvrdil alebo vyvrátil. Bol napísaný do onkologického centra vo svojom regióne, ale nie na adresu tejto kliniky, a dokonca aj všetky mená, ktoré boli adresované, boli vďaka lekárom regionálneho onkologického dispenzára a nie klinike na liečbu cytokínov - práve boli skopírované a zverejnené. Na zdroj "Raku budeme vyhrať", všetci sú veľmi skeptickí v súvislosti s Refnotom a správca stránky viac ako raz odpovedá, že sú to všetky doplnky stravy a v nich nie je nič užitočné o tom, koľko písali o ňom.

- Ale ako, ako, pretože testy boli vykonané v Výskumnom ústave Petrov a Blokhin RCRC. Sú to tak renomované kliniky, ktoré môžu falšovať výsledky výskumu?

- Peniaze rozhodujú všetko. Všetko sa teraz kupuje. Preto neverte všetko. - Onkológ mi odpovedal.

Moji mamičtí lekári túto štúdiu nepotvrdzujú, ale ani nevyvracajú. Nemali žiadne skúsenosti s týmito liekmi. Čoskoro má mama chemoterapiu. Z dôvodu 9. ročníka. Začali sme v 17. júni od III. Štádia rakoviny krčka maternice, teraz po PET / CT, štádium IV. Až do ďalšieho cyklu chemoterapie sa musím rozhodnúť, či paralelne uskutoční cytokínovú terapiu s týmto liekom, alebo aby som použil imunomodulačný liek Galavit, ktorý má pozitívne skúsenosti s našimi onkológmi. Veľa závisí od správneho zaobchádzania.

Výsledky neoadjuvantnej chemoterapie pre rakovinu prsníka v kombinácii s peritumorálnou aplikáciou faktora nekrózy nádorov - tymozín alfa-1

  • KĽÚČOVÉ SLOVÁ: rakovina prsníka, rekombinantný faktor nekrózy nádorov - tymozín alfa-1, neoadjuvantná chemoterapia, peritumorálne podanie, neoangiogenéza, Refnot

V štruktúre výskytu malígnych novotvarov ženskej populácie, tak v Rusku, ako aj vo väčšine ostatných krajín sveta, rakovina prsníka vedie cestu. Osobitné miesto zaujímajú pôvodne neoperovateľné lokálne pokročilé formy rakoviny prsníka, ktorých prognóza je horšia ako skoršie operačné formy ochorenia [1]. V Rusku je 24,3% všetkých prípadov novodiagnostikovanej rakoviny prsníka lokálne bežnými formami, keď radikálna chirurgia je nemožná bez predchádzajúcej systémovej liečby zameranej na zmenšenie veľkosti nádoru [2]. V súčasnosti sa taxány a antracyklínové antibiotiká považujú za zlatý štandard v predoperačnej terapii rakoviny prsníka [3].

Jedným z moderných smerov rozvoja onkológie je štúdium úlohy cytokínových liečiv pri liečbe malígnych nádorov vrátane rakoviny prsníka [4]. Ak sa chemoterapia spočiatku zakladá na toxickom účinku na zdravé a choré bunky, potom s imunoterapiou sa účinok dosiahne aktiváciou obranných mechanizmov tela. Kombinácia chemoterapie s imunotropnými látkami môže významne znížiť toxický a imunosupresívny účinok cytostatik [5]. V tomto aspekte je zaujímavý rekombinantný faktor nekrózy nádorov - tymozín alfa-1 (TNF-T) - hybridná molekula dvoch biologicky aktívnych látok - cytokínový tumor nekrotizujúci faktor a hormón tymozín. Liek má priamy protinádorový účinok in vitro a in vivo na rôzne nádorové bunkové línie, inhibuje angiogenézu na rozdiel od TNF-alfa, zvyšuje vaskulárnu endotelovú permeabilitu, spúšťa apoptózu nádorových buniek a tiež aktivuje kaskádu chemických reakcií koagulačného systému krvi [6]. Možno zvýšená protinádorová účinnosť cytostatik počas komplexnej liečby TNF-alfa [7]. Vďaka svojmu prípravku TNF-T tymozínu alfa-1 je schopný stimulovať zložku T buniek imunitného systému, ktorá je najvýznamnejšia pre protinádorovú imunitu, a tiež sa podieľa na humorálnych imunitných reakciách [6].

Nie je pochýb o dôležitosti neoangiogenézy vo vývoji rakoviny. Expresia cievneho endotelového rastového faktora u malígnych nádorov prsníka je spojená so zlou prognózou [8] a supresia angiogenézy vedie k inhibícii rastu nádoru a vzniku metastáz. Ako je dobre známe, vývoj a rast malígneho nádoru je spôsobený jeho schopnosťou produkovať angiogénne faktory, ktoré stimulujú neovaskularizáciu [9]. Mnoho štúdií získalo morfologické dôkazy o účinnosti autobioterapie (autohemoterapia a autoplazmatická chemoterapia) stanovením mikrovaskulárnej hustoty tumoru rakoviny prsníka [10, 11]. V súčasnosti je zaujímavé študovať nové lieky, ktoré môžu ovplyvniť neoangiogenézu v nádore a lokálnu protinádorovú imunitu.

Namiesto štandardného subkutánneho spôsobu podávania lieku sme navrhli injekciu rekombinantného TNF-T peritumorálne. Po analýze mechanizmov účinku lieku očakávame výraznejší účinok vďaka maximálnemu vplyvu priamo na oblasť nádoru a peritumorálneho tkaniva.

Materiálové a výskumné metódy

Hlavné kritériá zaradenia pacientov do štúdie: histologicky overená rakovina prsníka, stupeň šírenia onkologického procesu T14N02M0, uspokojivá funkcia pečene, obličiek, kostnej drene, žiadne vzdialené metastázy, ECOG ≤ 1, vek nad 18 rokov. Štúdia zahŕňala 82 pacientov vo veku od 29 do 69 rokov (priemerný vek - 53,3 ± 1,1 roka). Zaznamenali sa významné rozdiely vo veku, stupni šírenia choroby, spektra komorbidít, histologický a imunohistochemický typ. U 41,8% pacientov bola menštruačná funkcia neporušená, u 61,2% bola menopauza. Luminálny B (HER2 +/-) typ rakoviny prsníka bol pozorovaný v 61,6% prípadov, HER2-nadmerne exprimovaný typ - v 24,8%, triple negatívne a luminal A typy rakoviny prsníka - na 9,8%.

Pacienti boli randomizovaní do dvoch skupín - hlavné a kontrolné. Hlavná skupina zahŕňala 30 pacientov, ktorí dostávali peritumorálne TNF-T v 200 000 IU v prvý deň (30 minút pred podaním cytostatiky) a potom jedenkrát denne na druhý - piaty deň každého cyklu chemoterapie (CT). Pri neoadjuvantnej chemoterapii v obidvoch skupinách sa používali režimy FAC (5-fluorouracil 500 mg / m2, doxorubicín 50 mg / m2, cyklofosfamid 500 mg / m2, interval 21 dní) alebo RA (paklitaxel 175 mg / m2, doxorubicín 50 mg / m 2, interval 21 dní).

Priamy protinádorový účinok sa hodnotil podľa kritérií RECIST 1.0, toxických vedľajších účinkov CT podľa kritérií CTC AE 3.0.

Na stanovenie angiogenézy v nádoroch sa použil index hustoty mikrovesselovej hustoty (MVD), čo umožňuje kvantifikovať proces angiogenézy v nádore a stanoví sa štandardnou imunohistochémiou s použitím endotelových protilátok. Mikroväzce boli zafarbené protilátkami CD34, CD31, VEGF (vaskulárny endotelový rastový faktor) a EGFR (receptor epidermálneho rastového faktora). Počet plavidiel bol stanovený v každom zornom poli liečiva.

CD34 je bežný endotelový marker a poskytuje informácie o všetkých cievach v nádorovom tkanive - už existujúcom a novo vytvorenom [12]. CD31 je členom rodiny adhéznych molekúl povrchových glykoproteínov, ktoré sa podieľajú na interakciách medzi bunkami a bunkami, embryogenéze a vývoji tkaniva. Markery CD34 a CD31 sa tradične používajú na identifikáciu krvných ciev a na stanovenie ich hustoty v tkanive [13].

Medzi rôznymi špecifickými a nešpecifickými regulátormi angiogenézy patrí vedúca úloha, samozrejme, VEGF - vaskulárny endotelový rastový faktor. Stimuluje neoangiogenézu v nádoroch, podieľa sa na udržiavaní mikrovaskulárnej siete nádoru, zabraňuje apoptóze nezrelých endoteliocytov, inhibuje normálnu odpoveď na nádor imunitného systému a inhibuje zrenie dendritických buniek. Pre porovnanie sa použil histologický materiál získaný trepanbiopsiou nádoru pred ošetrením a pooperačným materiálom.

Spracovanie štatistických údajov bolo vykonané pomocou softvérového balíka Statistica 10.0.

Výsledky a diskusia

Výsledky priamych protinádorových účinkov liečby sú uvedené v tabuľke. 1.

Percento dosiahnutia objektívnej odpovede vo forme čiastočnej a úplnej regresie nádoru a lymfatických uzlín v hlavnej skupine bolo vyššie ako v kontrolnej skupine, 80 oproti 71,7 (p